S-a încheiat ”telenovela”. Cu ce club semnează Radu Drăgușin. ”Acord total”

de: Beatrice Dumitru
09 01. 2024

Radu Drăgușin (21 de ani) pare ca și plecat de la Genoa în această pauză de iarnă. Fundașul central este extrem de curtat de câteva cluburi, chiar dacă are o clauză de reziliere în valoare de 30 de milioane de euro.

Cu cine s-ar fi înțeles Radu Drăgușin, după ce a fost ofertat de Tottenham, Milan și Bayern

Primele zile din 2024 au fost extrem de agitate pentru Drăgușin, chiar dacă acesta a încercat să arate cu totul altceva. Agentul său FIFA, Florin Manea, a luat toată presiunea asupra sa și a spus că fotbalistul nu este disperat să plece de la Genoa, mai ales că-i merge foarte bine, este titular, iar la vară va fi și Campionatul European din Germania, o rampă extraordinară de lansare pentru orice fotbalist.

Totuși, sunt cluburi care vor să dea lovitura iarna aceasta, mai ales că la vară, după turneul final prețul lui Drăgușin poate ”exploda” dacă România va face o figură frumoasă acolo.

Radu Dragusin a spus tot despre echipa la care vrea să joace.

Citește și:Radu Drăgușin a spus la ce echipă va juca în 2024. Fundașul este căutat de Barcelona și de formații de top din Anglia

Tottenham, AC Milan, Napoli și Bayern au fost cluburile care au luptat concret pentru semnătura tânărului internațional român.

Contactat telefonic în ziua de luni, Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, a transmis că se află ”la negocieri”, însă nu a dat foarte multe detalii. Totuși, a lăsat să se înțeleagă că azi, marți, 8 ianuarie, s-ar putea concretiza mutarea.

”Sunt la negocieri. Mă sună toată lumea, și din Italia, și din România.

Nu pot să vă dau mai multe informații, pentru că riscăm să pierdem transferul. Mâine (n.r.- marți) pot să vă spun mai multe”, a spus Manea, potrivit playsport.ro.

Genoa și Tottenham, ”acord total”

Cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano a anunțat, în urmă cu câteva minute, pe Twitter că Tottenham a trimis o ofertă oficială îmbunătățită pentru Drăgușin, în valoare de 25 de milioane de euro, la care se adaugă ale cinci milioane de euro sub formă de bonusuri de performanță.

În plus, fundașul dreapta Djed Spence (23 de ani) ar urma să fie împrumutat la Genoa până la finalul sezonului actual.

Cu doar câteva minute înainte, tot pe Twitter, jurnalistul Florian Plettenberg a anunțat că Tottenham și Genoa au ajuns la un „acord total” pentru transferul lui Drăgușin, iar contractul propus de londonezi ar fi valabil până pe 30 iunie 2029.

Citește șiRadu Drăgușin a refuzat o ofertă cu bani mulți: ”Nici nu a vrut să audă”

Radu Drăgușin a refuzat o ofertă cu bani mulți: ”Nici nu a vrut să audă”

Agentul lui Radu Drăguşin a dezvăluit că fundașul a refuzat o ofertă uriaşă de la arabi, acolo unde ar fi avut parte de un salariu foarte mare. Internaționalul român de 21 de ani a ales să joace în Europa, chiar dacă va câştiga mai puţini bani.

El mi-a spus că ar lăsa ceva neterminat dacă ar pleca acum de la Genoa. Nu se gândeşte la bani, nu e interesat doar de asta. Cu câteva zile în urmă, m-a sunat cineva din Arabia Saudită cu o propunere de bani foarte mulţi, dar Radu nici nu a vrut să audă de varianta asta. Vrea să clădească o carieră”, a spus Florin Manea, agentul fotbalistului, citat de ilmattino.it.

Prima ligă din Arabia Saudită este un campionat în care au ajuns foarte multe vedete în ultimul an, atrase de salariile uriașe pe care le primesc. De la Cristiano Ronaldo, la Neymar, Karim Benzema sau Roberto Firmino.

Ce salariu ar primi la Tottenham

Radu Drăgușin are mari șanse să ajungă în Anglia, la Tottenham, club cu care s-ar fi înțeles deja. Dacă iniţial, informaţiile apărute anunţau un salariu anual de trei milioane de euro, se pare că românul va câştiga mai mult. Celebrul jurnalist Fabrizio Romano susţine că românul va avea un salariu de 4.6 milioane de euro. Mai rămâne ca Spurs să ajungă la un acord cu Genoa, care solicită 30 de milioane de euro în schimbul transferului.